dimarts, 30 d’octubre del 2007

Sarkozy et les journalistes

Vull penjar un vídeo d'una notícia que potser haureu sentit. El 28 d'Octobre una famosa periodista americana va entrevistar a Sarkozy. El president, als deu minuts d'entrevista, enfadat per una de les preguntes que li proposà la periodista, se n'anà del plató renegant. La pregunta en qüestió feia referència a qüestions personals del president, exactament tocava el tema de la separació amb la seva ja ex-dona.
Doncs bé, avui escoltant Rac1 han comentat la entrevista criticant el president Francès havia perdut els papers en una entrevista. D'entre els renecs fàcilment s'entén imbécile tot i que no se sap a qui va dirigit (tot i que al youtube diu que va dirigit a la periodista, altres fonts diuen que l'insult va dirigit a la persona que coordina les seves entrevistes amb la premsa).
Per contrast, a la premsa francesa se'l tracta literalment d'heroi, d'haver fet front a la premsa caníbal sensacionalista americana. Tot son opinions, el que ningú pot desdir és que Sarkozy no deixa indiferent.
Per cert, la presentació que fan de Sarkozy en el vídeo, crec que no la firmaria cap francès. Sarkozy the american, per favor...


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Màxim!! He vist que vens a passar el pont per terres catalanes...pues res que espero que ens veiem algun dia!! Si no es per l'empordà...si a Barraques a Girona no??

Un ptonas!!