diumenge, 28 d’octubre del 2007

Fromage du Jour

Es diu (i no només es diu, sinó que a més és cert) que a França hi ha un formatge par cada dia de l'any. Doncs bé, jo no arribo a tant però quan vaig arribar a Lyon em vaig proposar tastar un formatge diferent cada setmana. Així doncs, després del Gruyère va venir el Camembert, el Brie, el de cabra, el sintètic de la vache qui rit qui rit qui rit, el parmesà, el Beaufort i avui, he comprat un formatge típic de Lyon que es diu "Saint Marcellin". Som-hi a menjar pa amb formatge.
Aprofito per dir que baixo per barraques de Girona! Dimecres agafo el tren i estaré per casa fins el Diumenge.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Màxim, ja veig que t'ho passes bé per Lyon. Si baixes a barraques potser ens podem veure, si no és a hores gaire intempestives, es clar. Fins aviat.

Agustí.

m. ha dit...

Oh i tant! Quan hagi creuat la frontera ja te faré un truc, a veure si ens podem veure algun dia. :D