dissabte, 27 d’octubre del 2007

Inter-ENS

Aquest és un cap de setmana especial, se celebra la Inter-ENS i aquest any, casualment, a Lyon. L'Inter-ENS se celebra un cop a l'any i cada any a una ciutat diferent. Bàsicament consisteix en reunir estudiants de les altres "Escoles Normals Superiors" i fer activitats per passar el cap de setmana. D'ENS no n'hi ha gaires i tenen molt de prestigi per les dures proves d'accés que s'han de passar; Paris, Cachan, Rennes i Lyon a França i Pisa a Itàlia són les úniques ciutats on n'hi ha. Aquestes petites escoles segueixen un sistema diferent que les Universitats, un sistema que ve de l'època de Napoleó.
Així doncs, la nostra escola s'ha emplenat d'uns 300 estudiants provinents d'altres ciutats. S'han plantat prop de 100 tendes de campanya a les zones verdes de l'Escola i els provisionalsnouvinguts comparteixen el lavabo amb els estudiants de les Residències que hi ha a l'Escola. Entre les activitats proposades, he participat al torneig de Futbol Sala on el "Lionesa FC", compost per un rus, un romanès, dos bretons i un català, ha obtingut, ni més ni menys, el 4art lloc. No ens hem d'emocionar molt tenint en compte que hi havia només 9 equips.
Ale, avui un post soso i sense fotos.

2 comentaris:

vullunfestuc ha dit...

cap de la ENST-Bretagne?

m. ha dit...

Si si, de fet els dos del nostre equip venien d'aquí. el que m'he inventat és la ciutat, l'ENST-Bretagne no està a Rennes?