divendres, 7 de setembre del 2007

Rubgy World Cup 2007

Acaba de començar la copa del mòn de Rugby 2007 i senyores i senyors, la ciutat que acollirà aquest esdeveniment és, sí, Lyon! Això vol dir, rugby per esmorzar, rugby per dinar i rugby per sopar. Per integrar-nos una mica en el món del rugby, hem anat a veure el partit França - Argentina. Igual que els partits de la Champions, si no hi vas amb temps no tens lloc per veure el partit, però gràcies a les dues preciositats de la foto, una colla de Francesos quarentons ens han fet lloc a primera fila del bar. No hi ha res com ser dona, estar bona, i saber-ho.

De la meva primera experiència en un partit de rugby puc dir que es crida molt més que al futbol i que l'afició femenina és molt més nombrosa. La intervenció de l'equip mèdic era constant, mai no havia vist tantes celles obertes en menys d'una hora. He après molts insults nous i ja se qui és l'estrella de la selecció Francesa! Es diu Sebastién Chabal i és un armari empotrat de gairebé 2m d'altura. Cada vegada que tocava la pilota, el bar començava a gemegar el seu nom. Aquest, però, era l'estrella de l'afició masculina, hi havia un jugador, així, menys robust, més guapot, que feia xisclar a totes les noies. Molt divertit.
Per cert, França ha perdut aquest partit per 17 a 12, no se si és per molt o per poc.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons noi, val tu et quedes la morena..!Em sembla que hauré de venir abans de lo planejat..potser estic així perquè fa dugues setmanes que no veig fémines de més de 11 anys i menys de 50?segur.

Amb això de deixar un lloc a les ties bones, dos coses :
Els tios som idiotes i les ties unes putes.Haviam hi ha de tot..però la regla general..!!

salut i peles!

m. ha dit...

ala... el bandoler fent amigues...

Anònim ha dit...

Com a dona k passejo per akesta web normalment i cuzina!!! demanaria edgar q intentessis fer les amigues d'una altra manera.... haurem de discutir això de q les dones som unes putes, ara lo d'idiotes jsa està bè :p
Sempre amb karinyuuu

Anònim ha dit...

Com saps que em dic Edgar cuzinaa??
Ho dic de bon roollet això de les putes, tu ja m'entens..

Si que passen poques coses a Lyó,no?

Unknown ha dit...

Vaja, alla tb es segueix tant el Rugby? Aqui a Bath es el mateix, pero nomes vaig a veure el futbol jeje.