dissabte, 1 de setembre del 2007

De la Musique

Es pot dir que amb la meva estimada companya de pis tenim uns gustos musicals, es podria dir, bastant semblants. M'agradaria penjar un videoclip d'un grup que es diu -M-. El composen Mathieu Chedid i Sean Lennon, dos personatges bastant curiosos. Per cert, la forma del pentinat de Mathieu Chedid és la d'una M, no son ni banyes de dimoni ni un croissant al revés.




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que són freaks si...valga'm déu!

Aprofito per passar-te el link d'un tema que és prou preocupant...

http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=17&fil=211

m. ha dit...

trobo que aquí, tothom és molt més freaks. Quan dic tothom vull dir... la tele, artistes, bojos pel carrer...

Merci pel link, estrictament necessari visiar-lo.

Anònim ha dit...

Home tio, i a Alemanya què..a Alemanya si que hi han freaks..crec que séu ser un dels països més freaks actualment, i no ho dic de conya..

Per cert, molt bona la triologia :
Gent caminant,Servidor bebent..micos copulant!!XD

La nit passada vaig patir un somni erótic.

Quim ha dit...

Mita'l! No sabia que marxaves d'erasmus! Bona decisió, company. Ja veuràs que bé que t'ho passes.

Aviam si després d'un any d'un per bèlgica i de l'altre per Lyon, aconseguim retrobar-nos al campus nord. Tot i que espero que no, pk a mi ja em tocaria haver acabat. Tu acabes allà? És a dir, hi vas a fer el projecte? I: T'hi estaràs tot l'any o només un quatri?

Suposo que no cal que ho digui, però sobretot, no facis ghetto català (i amb espanyols encara menys xDD)!!!! Valdrà molt més la pena si no ho fas, ja ho veuràs ;)

Salut.

m. ha dit...

Quim! caram! Quina sorpresa :) Doncs sí, ara em toca a mi. Hi vaig un semestre a fer les optatives, tot i que encara no tinc decidit què faré el segon semestre, deixaré que el temps ho decideixi :)

Crec que per tu l'Erasmus ha estat una experiència fantàstica no? Me n'alegro moltíssim. M'agradaria veure't algun dia. Així que baixi ho faré saber.

Salut!