dilluns, 1 d’octubre del 2007

Voyage à Suisse

Aprofitant un cap de setmana lliure (més), i la carta 12/25 que m'aconsegueix uns bons descomptes a tota la xarxa de carrils de ferro de França, i resta del món, aquest cap de setmana hem visitat Genève (Ginebra) i Lausanne (Lausana).
Ginebra cau aprop, 2h en tren, i Lausana no es necessita més que 70km per arribar-hi. Tenia moltes més expectatives de Lausana que de Ginebra, Lausana estava dins la llista de ciutats que m'hagués agradat anar-hi d'Erasmus i necessitava anar-hi per treure'm... aquella cosa.
Suïssa és per emmarcar, eficient i no tant cara com em pensava. L'euro cada dies és més fort i ara mateix el canvi amb el Franc Suïs surt molt millor que fa un temps.
Si vas a Ginebra, és parada obligatòria visitar una de les seus més important de l'ONU. L'entrada és gratuïta però val la pena pagar els 8CHF (5€ i poc) i fer una bona i divertida visita guiada. M'estalvio tots els detalls de la ONU perquè els podeu trobar aquí. El que si que deixaré és alguna foto.
Aprofito per tornar a donar les gràcies a en Marc per deixar-me la seva supermega càmera de fotos!

3 comentaris:

vullunfestuc ha dit...

i no vas anar a visitar l'accelerador de partícules??????

m. ha dit...

ostres, doncs non. Està pas a Ginebra ginebra no? deu estar una mica més lluny perquè no el vam veure i mira que deu ser gros...

vullunfestuc ha dit...

En total fa uns... 27 km de circumferència. Aquí hi ha el link de la wikipèdia