dissabte, 25 d’agost del 2007

Allez Allez!

Ara toca una mica de memòria. Aquest temps que estaré aquí viuré amb dues noies franceses molt formoses i molt simpàtiques. Ara visc amb la Marion i una seva amiga que estarà per aqui un temps. La Claude, que arribarà a principis de Setembre, està a Gran Bretanya que hi ha anat a treballar aquests mesos d'estiu. La Marion i la seva amiga (si, no recordo el seu nom, és un nom francès d'aquests complicats i ara ja es massa tard per dir-li, repeteixe'm el teu nom siusplau...) només parlen francès i a més un francès d'aquests que costa d'entendre... no se si és que parlen un francès d'aquells "ei txaval fes-lo rular i no em fotis el pal que em menjaras el nardo" que clar, això a les escoles d'idioma no ho ensenyen, o bé soc jo u_u". deixem-ho en que em falta molta pràctica.

Avui hem anat d'excurció a l'IKEA! Me faltava un coixí, una tauleta petita i quatre tonteries més... Hem començat comprant l'indispensable i hem acabat sent un jardí sobre rodes x)

Penjo dues fotos, dels dos animalons del pis. L'un és un conill que es diu "Tomtom" (realment no se com s'escriu però quan ho diu la Marion sona com tomtom amb accent francès) d'aquests que mengen, caguen i fan soroll a les nits. L'altre un gatot molt maco que es diu "Txiquilín", "como las galletitas!". A veure si sabeu quin és l'un i quin és l'altre! No es que desestimi la vostra cultura animal, es que les fotos les he hagut de fer amb el mòbil i no te gaires megapitsels... u_u"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bè, bè..seguint la tradició un cop fora estrenem bloc!
JO vaig començar amb el bloc i he acabat amb el fotolog..per alguna cosa serà--hehe
Res, ens anem veient, amb la solidaritat de l'exiliat.
Cuidat molt!!

m. ha dit...

Cuida't molt tu també, i sobretot, envia notícies quan estiguis una mica instal·lat a Utrecht! Ens veiem aviat, a on sigui.

Cris ha dit...

Uops ja veig que t'ho muntes rebé i que només arribar ja has conquistat a tots els éssers vius del pis encara que a que a qui més entenguis sigui al gat!!! jejejeje seguim en contacte!!